Dood aas kopen, hoe werkt het?

Dood aas kopen

Voor het kopen van dood aas bent u bij aasvis.nl aan het juiste adres. Aasvis.nl heeft namelijk een speciaal assortiment aan dood aas. Ons dood aas is door liefhebbers van het vissen of roofvissen geselecteerd. Daarnaast bieden wij nog veel meer voor vissers op roofvissen. Van klein materiaal, dood aas dobbers, pluggen tot onderlijnen. Alles wat u nodig heeft om op roofvissen te vissen. Dood aas kopen bij aasvis.nl is daarom een uitstekend keuze wanneer u op roofvissen vist.

Welk dood aas kopen?

Welk dood aas u dient te kopen hangt heel erg af van uw wensen en voorkeuren. Iedereen heeft namelijk zijn eigen voorkeur welk dood aas nu echt de allerbeste is. Daarnaast hangt het erg af van op wat voor soort vissen u vist. De voornaamste keuze is het soort water waar het dood aas vandaan komt. Wilt u namelijk dood aas kopen uit zoetwater of zoutwater?

Zoetwater dood aas

Zoetwater dood aas komt voort uit zoet water. Het grote voordeel van zoetwater dood aas is dat het voor roofvissen zoals de snoek, snoekbaars of meerval een vertrouwde prooi is. Hierdoor zullen (zoetwater) roofvissen naar alle waarschijnlijkheid toeslaan. De meeste mensen die dood aas kopen kiezen voor de voorn / blei. Voorn is een verzamelnaam voor een aantal karper soorten. De (kol)blei behoort ook tot deze familie van karperachtigen. Dit is de populairste en best verkochte dood aasvis. Het is ideaal om mee te vissen zowel met als zonder dobber. Qua lengte is de blei ongeveer 20 tot 30 centimeter en zeer prettig dood aas voor zoetwater roofvissen.

Zoutwater dood aas

Het interessante aan het vissen met zoutwater dood aas is dat het onbekend is bij zoetwater roofvissen. De sterke geur van zoutwater dood aas trekt echter extra aandacht bij de zoetwater roofvissen. Hierdoor zijn vele vissers zeer enthousiast wanneer zij zoutwater dood aas kopen. Ook dit dood aas is geschikt om te gebruiken met of zonder dobber. De zeebliek / sprot is een zeer populaire soort voor vissers die zoutwater dood aas kopen. De sprot is een klein visje van circa 10 cm. Het wordt dikwijls gebruikt voor het vissen op snoekbaars.

U kunt uiteraard ook zoutwater dood aas kopen om in zee te vissen. Ook in zout water zijn natuurlijk vele roofvissen te vinden. Denk bijvoorbeeld maar eens aan zeebaars of (haring)haaien.

Dood aas kopen bij aasvis.nl

Dood aas kopen bij aasvis.nl staat voor altijd verse dood aas garantie. Alle dood aas wordt verzonden in een speciale thermo EPS box. ‘s Winters blijft dood aas tussen de 24 tot 48 uur koel ín zo’n thermische EPS box. Zo bent u er zeker van dat uw bestelling zo koud mogelijk bij u wordt geleverd. Bij aasvis.nl kunt u bovendien voordelig dood aas kopen. Zeker wanneer u lid bent van aasvis.nl. Dan kunt u gebruik maken van speciale kortingen. Bestellingen die voor 16:00 uur worden geplaatst worden direct met PostNL verzonden zodat u het de volgende werkdag in huis heeft.